Hogyan Használjunk Visszamutató Hivatkozásokat a SEO-ban a Rangsor Növelésére

A linképítésen kívül más stratégiákat is alkalmazhat, hogy több visszamutató linket szerezzen. Az egyik legjobb, ha kapcsolatokat épít ki a saját résen lévő gondolati vezetőkkel és befolyásolókkal. Amikor az emberek egy adott terméket vagy szolgáltatást keresnek, Ön a legjobb választás lehet. A közösségi média használata tartalmai népszerűsítésére elősegítheti, hogy webhelye visszamutató linkeket kapjon, és ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy vezető szerepet töltsön be az Ön iparágában.

A visszalinkek beszerzésének legjobb módja, ha megkéri az embereket, hogy hivatkozzanak az Ön webhelyére. Ha megkér másokat, hogy vegyék fel a webhelyét a listára, az segíthet. Ha lehetséges, kérjen tartalmi linkeket. A tartalmi hivatkozások nagyobb hatást fejtenek ki, mint a külső tartalmi hivatkozások. Ügyeljen arra, hogy kövesse az utasításaikat, amikor visszamutató hivatkozásokat kér. Miután hozzáadták az Ön linkjét, tudassa velük, hogy a tiéd. Vannak még szolgáltatások az egyesült királyságbeli visszamutató hivatkozásokhoz, amelyek segítségével tartalmat tehet közzé gyorsabban eljuttatja a webhelyére mutató hivatkozásokat. Ezek fizetős szolgáltatások, és ellentétesek a keresőmotorokra vonatkozó irányelvekkel, ezért azt tanácsoljuk, hogy óvatosan vásároljon vissza linkeket, mivel ez büntetést vonhat maga után a keresőmotorok találatai között. Sajnos sok webmester csinálja ezt, így a versenytársak lépést tartásához a fizetett linképítés sokak számára kötelező, csak óvatosan hajtsák végre.

A visszamutató linkek számának növelésének másik módja, ha olyan cikkeket vagy blogokat ír, amelyek megemlítik webhelyét. Ez növeli tekintélyét és láthatóságát releváns erőforrásként. Tartalma is érdekesebb lesz, ha más webhelyeket is megemlít a webhelyén. Minél többen tudnak az Ön vállalkozásáról és termékeiről, annál valószínűbb, hogy érdeklődni fognak az Ön által kínált termékek iránt. Ha rendszeresen ír cikkeket, akkor listát is készíthet a releváns webhelyekről.

A visszamutató linkek javíthatják a helyezést, de jó minőségűnek kell lenniük. Nem elég, ha egy rossz hírű webhelyről kap egy linket. Ezeknek a linkeknek relevánsaknak kell lenniük a tartalom szempontjából, és minőséginek kell lenniük. Elengedhetetlen, hogy minőségi oldalakról szerezzen vissza linkeket. Ha nem relevánsak, rontják webhelye keresési rangsorát. Ennek a stratégiának az a célja, hogy javítsa a helyezést, ami minden cégtulajdonos számára kötelező.

A Penguin algoritmus előtt a visszamutató linkek gyenge minőségűek voltak. Ez a fajta visszamutató link segített egy webhely rangsorolásában, de most már nem olyan előnyös, ha olyan webhelyről származik, amely ugyanabban a résben van, mint Ön. Visszamutató hivatkozásokat kell szereznie olyan hiteles webhelyekről, amelyek relevánsak az Ön vállalkozása szempontjából. Ezután képes lesz javítani a keresőmotorok helyezéseit anélkül, hogy időt és pénzt kellene költenie a folyamatra.

A következő lépés a megfelelő típusú backlinkek felépítése. Például, ha webhelye kismamaruhákat árul, próbáljon visszalinkeket szerezni kismamagazinokról és divatblogokról. De ha kőműves vállalkozás, akkor földrajzilag célzott vagy tárgyhoz kapcsolódó linkeket kell használnia. Nem kell visszamutató linkeket szerezned egy csizmát árusító blogról.

A visszamutató linkek létrehozásának legfontosabb lépése az, hogy megtalálja azokat a szervezeteket, amelyek az Ön vállalkozásához kapcsolódó linkekkel rendelkeznek. Ezeket a szervezeteket úgy találhatja meg, ha az Ön iparágában és városban keres szervezeteket. Ha nem talál tagságot, próbálkozzon a linkjeik után. A visszamutató linkek létrehozásának leghatékonyabb módja a cikkek írása és a blogok kommentálása. Ezzel kapcsolatot létesít a szerzővel, és nagyszerű visszalinkeket kap.

A visszacsatolási stratégia létrehozásakor figyelembe kell vennie a hivatkozások forrását. Egyes webhelyek ingyenes vagy alacsony költségű hivatkozásokat kínálhatnak. Győződjön meg arról, hogy relevánsak a vállalkozása szempontjából. Ez gyakran nehéz lehet, és forgalomkieséshez vezethet. Ezért érdemes arra összpontosítania, hogy minőségi webhelyekről szerezzen vissza linkeket, hogy maximalizálja a backlinkek hatását.

Egy másik lehetőség az, hogy visszamutató linkjeit hiteles webhelyekre építi. A múlttól eltérően, amikor a rossz minőségű linkek segítettek egy webhely rangsorolásában, akkor a jó minőségű, kontextuális és releváns visszalinkekre kell összpontosítania. Ha visszamutató hivatkozásokat szerez hiteles webhelyekről, javíthatja keresőmotorjainak helyezését, és nagyobb forgalmat érhet el. Szóval, hogyan hozhatsz létre erősebb és relevánsabb backlinkeket?

A jó minőségű visszamutató linkek készítése mellett a webhelyére mutató releváns linkek létrehozására is összpontosítania kell. Ez különösen fontos, ha nem akarsz fizetni a linkekért, mert ezek gyakran rossz minőségűek. A releváns, jó minőségű és népszerű webhelyekre összpontosítva jobb minőségű és relevánsabb linkprofilt hozhat létre webhelye számára. Ez a három legjobb módja annak, hogy több visszamutató linket szerezzen, és növelje SEO-ját.

Az 5 Legjobb Mesterséges Intelligencia Tartalomíró

A tartalom a SEO királya, és a rendszeres friss tartalom előállítása néha lehengerlő lehet. Szerencsére van néhány nagyszerű eszköz, amelyek segíthetik a tartalomkészítőket és -írókat friss tartalommal, cikkötletekkel, cím- és leírásgenerátorokkal, következtetésekkel, Quora típusú válaszokkal és még sok mással.

Cikk Forge

A Article Forge remek hely cikkek írásához webhelyéhez vagy webhelyéhez. blog. Számos eszközzel rendelkezik ahhoz, hogy az Ön által létrehozott cikkek professzionális megjelenésűek legyenek. Az API segítségével automatizálhatja a cikkek létrehozásának folyamatát. Használhat előre beépített csatlakozókat, vagy létrehozhat sajátot.

A cikk Forge-t előfizetési alapon kínálják. A szoftver lehetővé teszi, hogy korlátlan számú cikket készítsen percek alatt. Kérdés nélküli pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. A kezdéshez 10 cikket kell írnia és el kell küldenie. Harmadik féltől származó eszközöket is használhat a cikkek létrehozásának megkönnyítésére. Ha nincs sok időd, akár otthonról is megteheted. A legjobb az egészben, hogy az eszközt bármilyen más programmal használhatja.

Ha aggódik a minőség miatt, kipróbálhatja a 30 napos kérdések nélküli visszatérítési szabályzatot. Ahhoz, hogy a pénzvisszafizetési garancia jogosult legyen a visszatérítésre, 10 cikket kell készítenie. Ha azonban nem elégedett az eredménnyel, visszatérítést kaphat. A visszatérítéshez először tíz cikket kell létrehoznia a szoftver segítségével. Ezt követően legalább 10 cikket kell közzétennie, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elégedett a termékkel.

WriteSonic

Sokféle módon hozhat létre tartalmat. Használhatja blogbejegyzések vagy értékesítési levelek írásához is. Ötleteket generálhat termékcímekhez és -leírásokhoz is. Az 5000+ ötcsillagos értékeléssel a Writesonic mögött szilíciumvölgyi befektetők szilárd csoportja áll. A szolgáltatás segíthet hatékony marketingszöveg létrehozásában, és felhívhatja a figyelmet vállalkozására. Emellett megkaphatja a szükséges segítséget, hogy több ügyfelet szerezzen.

A Writesonic segítségével automatizálhatja tartalommarketing folyamatát. Intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, funkciói pedig könnyen érthetők. A műszerfal funkciói kategóriákba vannak rendezve. Minden kategória több mint 50 funkcióval rendelkezik. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválaszt egyet, és beírja az adatait a kívánt eredmény eléréséhez. Rövid távú és hosszú távú tartalomlehetőségek állnak rendelkezésre. Az eszközök felhasználóbarátak, és számos választási lehetőséget kínálnak, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek.

A Writesonic segítségével különféle stílusú cikkeket hozhat létre. Legyen szó bloggerről vagy tartalommarketingről, a Writesonic segítségével a legjobb tartalmat állíthatja elő. Könnyen használható, és számos funkció közül választhat. Több mint 50 funkciójával a Writesonic bármilyen hosszúságú cikkek létrehozásában segíthet. Használhatja minden típusú tartalomhoz, beleértve a blogbejegyzéseket, értékesítési leveleket és promóciós e-maileket. Használhatja hosszú és rövid távú tartalom írására is.

RYTR.me

Ha szeretne tartalmat írni webhelyéhez vagy blogjához, akkor Rytr.me segíthet. Ahelyett, hogy órákat kellene töltenie a tökéletes bejegyzés elkészítésével, egyszerűen megadhatja a Rytr paramétereit, és a többit elvégzi. Még a tartalmat is testreszabhatja különböző nyelvi beállítások, hangszín és kulcsszavak használatával. A platform lehetővé teszi a korábban generált tartalom mentését és referenciaként való felhasználását. 29 nyelvet támogat, beleértve a hindit is, és ingyenesen kipróbálható.

A felhasználók kezelhetik a csapattagokat, és nyomon követhetik számlázásukat a Rytr segítségével. Lenyűgöző csapatkezelési funkcióval rendelkezik, amely különösen hasznos a marketingügynökségek számára. Lehetővé teszi a csapatok számára, hogy egyidejűleg több projekten dolgozzanak, és egyéni feladatokat rendeljenek a csapat minden tagjához. AI-íróeszköze Chrome-ban és Firefoxban is elérhető, ami megkönnyíti az új tagok felvételét. Azok számára, akik egyszerre több projekten szeretnének dolgozni, a Rytr rendelkezik egy króm-kiterjesztéssel, amelyet hozzáadhat a böngészőhöz.

A Rytr segítségével automatikusan létrehozhat alcímeket a blogbejegyzésekhez. Csak válassza ki a témát és a hozzá kapcsolódó kulcsszavakat, és a program elkészíti Önnek a tartalmat. Ezzel az AI-alapú eszközzel bármilyen szöveg minőségét is javíthatja. Tehát menjen tovább, és adja hozzá a Rytr-t az eszköztárához! Ha készen áll arra, hogy elkezdje használni blogja vagy webhelye AI-alapú tartalomgeneráló erejét, szerezze be!

Copy.ai

Ha Ön az e-kereskedelem területén dolgozik, akkor előnyös a Copy.AI használata mesterséges intelligencia marketing másolatgeneráló szolgáltatása. A program célja különböző típusú tartalmak létrehozása, például online kurzusok témakörei, YouTube-szkriptek, digitális hirdetések és közösségi média bejegyzések. Egy sor rövid kérdés kitöltésével a Copy.AI tíz egyedi kérdést generál marketing másolatok az Ön számára. Segít abban is, hogy vonzóbb másolatot készítsen webhelyéről. Akár egy terméket, akár egy szolgáltatást kell reklámoznia, akár több potenciális ügyfélre van szüksége, a Copy.AI a megfelelő mesterséges intelligencia szövegíró eszköz az Ön számára.

A Copy AI hangmodulátora lehetővé teszi a másolat hangszínének és tartalmának a mesterséges intelligencia segítségével történő módosítását. Kilenc előre beállított hangszín áll rendelkezésre, és egyéni hangszínt is létrehozhat. Bár van néhány hátránya a Copy AI-nek, a sablonok és eszközök könyvtára kiterjedt. Ez a funkció különösen hasznos azoknak, akik egyedül dolgoznak. Ezenkívül az AI másolása olcsóbb, mint versenytársai, és számos ingyenes funkcióval rendelkezik a kezdők számára. Emellett platformja könnyebben használható, mint versenytársai, így nem kell szövegírót bérelnie vagy hosszú formátumú tartalmat írnia magának.

Bár a szoftver rendkívül hatékony, nem képes minden hibát észlelni a tartalomban. Kihagyhat néhány nyelvtani hibát, de más problémákat is jelezhet, beleértve az elköteleződési hibákat is. Nem ítéli meg pontosan az írási minőségét, de segíthet fejleszteni stílusát és hangját. Nyelvtanilag a plágium 17%-át észlelték, ami még mindig magas, de a semminél jobb eszköz. A Grammarly egyik hátránya, hogy nem támogatja a szerkesztői tartalmat, és fizetni kell a Pro csomagért. Az ingyenes csomag hét napig áll rendelkezésre. A szerkesztést és az exportálást azonban nem támogatja.

Word.ai

A WordAi fő jellemzője, hogy teljes bekezdéseket és mondatokat. Ez a szolgáltatás természetes nyelvi feldolgozást használ a szöveg optimalizálására az olvashatóság érdekében. Bár ez nem a legolcsóbb lehetőség, sokkal egyszerűbbé teheti az újraírási folyamatot. A WordAi hátránya, hogy nem ingyenes. Három fizetős csomag áll rendelkezésre. Ha nincs annyi költségkerete, hogy ennyit költsön, kezdje az ingyenes csomaggal, és nézze meg, hogy megfelel-e az Ön igényeinek.

Ezután ki kell választania a lehetőségeket. A WordAi különböző beállításokkal rendelkezik a különböző nyelvekhez. Néhányuk hasznos lehet, és használhatja azt, amelyik a legjobban működik. Kiválaszthatja a célozni kívánt nyelvet is, és exportálhatja a tartalmat. Ezután exportálhatja új bejegyzéseit különböző platformokra. Miután befejezte a szerkesztési folyamatot, megoszthatja alkotásait másokkal.