Hogyan Használjunk Visszamutató Hivatkozásokat a SEO-ban a Rangsor Növelésére

A linképítésen kívül más stratégiákat is alkalmazhat, hogy több visszamutató linket szerezzen. Az egyik legjobb, ha kapcsolatokat épít ki a saját résen lévő gondolati vezetőkkel és befolyásolókkal. Amikor az emberek egy adott terméket vagy szolgáltatást keresnek, Ön a legjobb választás lehet. A közösségi média használata tartalmai népszerűsítésére elősegítheti, hogy webhelye visszamutató linkeket kapjon, és ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy vezető szerepet töltsön be az Ön iparágában.

A visszalinkek beszerzésének legjobb módja, ha megkéri az embereket, hogy hivatkozzanak az Ön webhelyére. Ha megkér másokat, hogy vegyék fel a webhelyét a listára, az segíthet. Ha lehetséges, kérjen tartalmi linkeket. A tartalmi hivatkozások nagyobb hatást fejtenek ki, mint a külső tartalmi hivatkozások. Ügyeljen arra, hogy kövesse az utasításaikat, amikor visszamutató hivatkozásokat kér. Miután hozzáadták az Ön linkjét, tudassa velük, hogy a tiéd. Vannak még szolgáltatások az egyesült királyságbeli visszamutató hivatkozásokhoz, amelyek segítségével tartalmat tehet közzé gyorsabban eljuttatja a webhelyére mutató hivatkozásokat. Ezek fizetős szolgáltatások, és ellentétesek a keresőmotorokra vonatkozó irányelvekkel, ezért azt tanácsoljuk, hogy óvatosan vásároljon vissza linkeket, mivel ez büntetést vonhat maga után a keresőmotorok találatai között. Sajnos sok webmester csinálja ezt, így a versenytársak lépést tartásához a fizetett linképítés sokak számára kötelező, csak óvatosan hajtsák végre.

A visszamutató linkek számának növelésének másik módja, ha olyan cikkeket vagy blogokat ír, amelyek megemlítik webhelyét. Ez növeli tekintélyét és láthatóságát releváns erőforrásként. Tartalma is érdekesebb lesz, ha más webhelyeket is megemlít a webhelyén. Minél többen tudnak az Ön vállalkozásáról és termékeiről, annál valószínűbb, hogy érdeklődni fognak az Ön által kínált termékek iránt. Ha rendszeresen ír cikkeket, akkor listát is készíthet a releváns webhelyekről.

A visszamutató linkek javíthatják a helyezést, de jó minőségűnek kell lenniük. Nem elég, ha egy rossz hírű webhelyről kap egy linket. Ezeknek a linkeknek relevánsaknak kell lenniük a tartalom szempontjából, és minőséginek kell lenniük. Elengedhetetlen, hogy minőségi oldalakról szerezzen vissza linkeket. Ha nem relevánsak, rontják webhelye keresési rangsorát. Ennek a stratégiának az a célja, hogy javítsa a helyezést, ami minden cégtulajdonos számára kötelező.

A Penguin algoritmus előtt a visszamutató linkek gyenge minőségűek voltak. Ez a fajta visszamutató link segített egy webhely rangsorolásában, de most már nem olyan előnyös, ha olyan webhelyről származik, amely ugyanabban a résben van, mint Ön. Visszamutató hivatkozásokat kell szereznie olyan hiteles webhelyekről, amelyek relevánsak az Ön vállalkozása szempontjából. Ezután képes lesz javítani a keresőmotorok helyezéseit anélkül, hogy időt és pénzt kellene költenie a folyamatra.

A következő lépés a megfelelő típusú backlinkek felépítése. Például, ha webhelye kismamaruhákat árul, próbáljon visszalinkeket szerezni kismamagazinokról és divatblogokról. De ha kőműves vállalkozás, akkor földrajzilag célzott vagy tárgyhoz kapcsolódó linkeket kell használnia. Nem kell visszamutató linkeket szerezned egy csizmát árusító blogról.

A visszamutató linkek létrehozásának legfontosabb lépése az, hogy megtalálja azokat a szervezeteket, amelyek az Ön vállalkozásához kapcsolódó linkekkel rendelkeznek. Ezeket a szervezeteket úgy találhatja meg, ha az Ön iparágában és városban keres szervezeteket. Ha nem talál tagságot, próbálkozzon a linkjeik után. A visszamutató linkek létrehozásának leghatékonyabb módja a cikkek írása és a blogok kommentálása. Ezzel kapcsolatot létesít a szerzővel, és nagyszerű visszalinkeket kap.

A visszacsatolási stratégia létrehozásakor figyelembe kell vennie a hivatkozások forrását. Egyes webhelyek ingyenes vagy alacsony költségű hivatkozásokat kínálhatnak. Győződjön meg arról, hogy relevánsak a vállalkozása szempontjából. Ez gyakran nehéz lehet, és forgalomkieséshez vezethet. Ezért érdemes arra összpontosítania, hogy minőségi webhelyekről szerezzen vissza linkeket, hogy maximalizálja a backlinkek hatását.

Egy másik lehetőség az, hogy visszamutató linkjeit hiteles webhelyekre építi. A múlttól eltérően, amikor a rossz minőségű linkek segítettek egy webhely rangsorolásában, akkor a jó minőségű, kontextuális és releváns visszalinkekre kell összpontosítania. Ha visszamutató hivatkozásokat szerez hiteles webhelyekről, javíthatja keresőmotorjainak helyezését, és nagyobb forgalmat érhet el. Szóval, hogyan hozhatsz létre erősebb és relevánsabb backlinkeket?

A jó minőségű visszamutató linkek készítése mellett a webhelyére mutató releváns linkek létrehozására is összpontosítania kell. Ez különösen fontos, ha nem akarsz fizetni a linkekért, mert ezek gyakran rossz minőségűek. A releváns, jó minőségű és népszerű webhelyekre összpontosítva jobb minőségű és relevánsabb linkprofilt hozhat létre webhelye számára. Ez a három legjobb módja annak, hogy több visszamutató linket szerezzen, és növelje SEO-ját.